Engewormer 25, 1531MX Wormer
06-28247365
info@zaandampartytentverhuur.nl

Terrassen geopend!

Partytenten en Feestartikelen

Terrassen geopend!

Goed nieuws: de terrassen zijn geopend! Sinds 28 april mogen de horecaondernemers hun lang verloren gasten weer ontvangen op hun terrassen. Daarnaast mogen de winkeliers hun zaken weer openstellen voor klanten zonder winkelafspraak. Ook de avondklok is verleden tijd en wij kunnen dus stellen dat het gaat de goede kant opgaat! De weg naar een mooie zomer ligt open en het belooft een periode vol met mooie feesten, festivals en evenementen te worden. Bekijk de website van het RIVM voor de huidige maatregelen.

Persoonlijk zijn wij onze verjaardagen al aan het plannen en zijn wij van plan een gezellige bbq te organiseren voor onze vrienden en familie. Daarnaast verwachten wij ons eerste kindje in juli en hebben wij een nieuw huis gekocht, reden genoeg om óók dat te gaan vieren.

Ook leven wij mee met de jeugd en hopen wij dat zij hun verloren jaar goed kunnen maken wanneer de discotheken weer open mogen, dit kan wat ons betreft niet snel genoeg (mits verantwoord) gebeuren. Er zijn ons inziens twee groepen die het extra zwaar hebben: de jongeren en de ouderen. Beide worden getroffen door een soort van isolement en dit moet maar weer eens afgelopen zijn!

Wat gaat u doen deze zomer? Wordt het een feest om te vieren dat de Covid-19 periode ten einde is of vanwege een (uitgestelde) verjaardag? Het maakt niet uit welke reden u heeft als er maar weer geleefd wordt. Het leven is te kort om niet te feesten!

Bent u opzoek naar een mooie partytent dan kunt u deze bij ons huren voor een mooie prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van koelboxen, statafels en feestverlichting. Kijk op https://zaandampartytentverhuur.nl voor het assortiment.

Wij hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Groetjes Max en Demi van Zaanstreek Partytentverhuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *